Pregătiți pentru o nouă experiență în Poiana Brașov?Hotel Escalade vă așteaptă!

Escalade Hotel este situat la o distanță de numai 100 m de telecabină, telegondolă, partia de ski și snowboard, patinoar și pârtia de săniuțe.

Indiferent de sezon, Escalade Hotel din Poiana Brașov își propune să ofere oaspeților săi un sejur îmbietor la standarde ridicate, fiind alegerea cea mai buna, fie că doresc să își petreacă o vacanță liniștită în familie, fie să practice sporturile de iarnă sau să organizeze un eveniment festiv sau o conferință.

În hotelul nostru, aveți posibilitatea de a vă răsfăța în cadrul Wellness Club, cu dotări de ultimă generație, la piscina interioară, jacuzzi, saună (uscată sau umedă), salon de masaj și centru fitness. De asemenea, vă puteți distra la pista noastră de bowling sau vă puteți destinde în barul nostru de zi. În plus. cei mici au la dispoziție un mini parc de joacă, situat în exteriorul hotelului.

Terasele hotelului Escalade vă oferă o priveliște deosebită, bucurându-vă de liniștea și aerul curat al Munților Carpați.

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA DE VIS!
CAMERE LUXURIANTE, MODERNE, CU PRIVELIȘTI DEOSEBITE

Hotel Escalade pune la dispoziția oaspeților săi un număr de 60 de camere. Spațiile de cazare sunt moderne, rafinate, iar camerele vă oferă o priveliște deosebită asupra pădurilor și munților ce le înconjoară. Vă așteptăm!

În plus, vă așteptăm la Wellness Club – Hotel Escalade!

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?FACILITĂȚI ȘI AGREMENT